Ο ποιοτικός έλεγχος ιστοσελίδας απευθύνεται σε κατόχους ιστοσελίδας οι οποίοι δεν έχουν δει από αυτή τα αναμενόμενα αποτελέσματα στα οποία προσδοκούσαν όταν τη δημιούργησαν. Το τεστ αξιολόγησης της ιστοσελίδας σας μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Eλέγxoς συμβατότητας της σελίδας με όλα τα δημοφιλή προγράμματα πλοήγησης (browsers).
  • Eλέγxoς κατά πόσο ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι έγκυρος. Τα λάθη στον κώδικα μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα μίας ιστοσελίδας.
  • Μέτρήση της επίδοση της σελίδας στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης. Γινεται έλεγχος δηλαδή κατά πόσο η ιστοσελίδα σας έχει κατασκευαστεί με γνώμονα το SEO (Search Engine Optimization)
  • Αξιολόγηση Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) εάν υπάρχει. (Χρειάζεται δικαίωμα πρόσβασης από τον ιδιοκτήτη της σελίδας)

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24ωρων και έχοντας ετοιμάσει μια φόρμα αποκλειστικά για την ιστοσελίδα σας αναφέροντας το τι χρειάζεται για να βελτιωθεί .

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Στην συνέχεια ένας από τους εξιδεικευμένους τεχνικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
(Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε είναι αυστηρώς προσωπικά και δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους.)

Όνομα
E-mail:
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο
Περιγραφή Επιχείρησης