Καμπάνιες Google Adwords

Η διαφήμιση στη Google είναι ένας από τους πλέον πιο αποδοτικούς, αποτελεσματικούς τρόπους να προωθήσουμε το site μας και να αυξήσουμε την επισκεψιμοτητά του κατακόρυφα. Eίναι ο πιο άμεσος και ελεγχόμενος τρόπος να φέρετε στοχευμένους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις. Oι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στα αποτελέσματα του Google όταν ο χρηστής ψάχνει κάτι σχετικό με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, και εσείς χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Καμπάνιες Facebook

Το Facebook έχει πλέον μπει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε καθημερινή, προσωπική και επαγγελματική ζωή στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαφημισης στο Facebook είναι ότι δίνει τη δυνατότητα να στοχεύσετε συγκεκριμένα στο κοινό που εσείς θα επιλέξετε βάσει πολλαπλών παραγόντων, όπως γλώσσα, χώρα, φύλο, ηλικία, εκπαιδευτικό επίπεδο, ενδιαφέροντα - χόμπυ αλλά και βάσει εξειδικευμένων λέξεων - κλειδιών που ταιριάζουν στη δική σας περίπτωση.


Social Media Marketing

Στην notinathens technology αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχειρησης σας και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, δημιουργώντας διαφημστικές καμπάνιες μέσω της Google και της Facebοok, σε συνάρτηση πάντα με το budget που διαθέτετε. Τα πλεονεκτήματα που θα έχετε μαζί μας είναι:

Αμεσο αποτέλεσμα στο κοινό. Οικονομική και ανταποδοτική διαφημιση. Άριστη στόχευση στο κοινό που μας ενδιαφέρει Αύξηση της επισκεψιμότητας