Προστατέψτε τα πολύτιμα αρχεία σας με τις cloud υπηρεσιες μας

Πλεονεκτήματα του Cloud Computing είναι πολλά και ένα από αυτά είναι η ευελιξία που σου προσφέρει. Για παράδειγμα οι εργαζόμενοι μίας επιχείρησης θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση για προβολή ή επεξέργαση των αρχείων τους από οποιαδήποτε τοποθεσία ή χρονική στιγμή μέσα ακόμη και από το smartphone τους!

Ένα σημαντικό όφελος είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες στις εφαρμογές του cloud computing όπως πολλές αναβαθμίσειςαφού ελέγχονται από μεγάλα κέντρα δεδομένων. Ένα συχνό φαινόμενο στις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα λογιστικά τους, λόγω των διαφορετικών εφαρμογών που γι'αυτό και το υπολογιστικό νέφος είναι η καλύτερη μέθοδος αφού τους επιτρέπει να αναβαθμίζουν διάφορες εφαρμογές όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επεξεργαστές κειμένου και άλλαχρησιμοποιούν .

Μειωμένο Κόστος

Το κόστος είναι ένα πολυζήτητο θέμα το οποίο προσπαθούν διάφορες επιχειρήσεις να βρουν τρόπους να το μειώσουν. Με μια μελέτη που έχει γίνει σύμφωνα με το υπολογιστικό νέφος, ακόμα με την πιο απλή υιοθέτησή του, φέρνει οφέλη στην ελληνική κοινωνία. Ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό είναι πως, δεν χρειάζεται τόσο εξοπλισμό, άρα αυτόματα μειώνονται οι δαπάνες πληροφορικής, και η ενέργεια άρα υπάρχει εξοικονόμηση κόστους.

 

Cloud Storage

Αποθηκεύστε τα αρχεία σας στo Internet και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά απο οποιοδήποτε υπολογιστή, smartphone ή tablet

Cloud Backup

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων μια εταιρείας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την λειτουργία και την επιβιωσή της. Το cloud backup ειναι μια αξιοπιστη και οικονομική λύση για να προστατέψετε τα αρχεία της επιχειρησης σας.