Τι είναι η τεχνική υποστήριξη εξ' αποστάσεως ;

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα συνδεόμαστε στον υπολογιστή σας μέσω Internet και μας δίνετε  τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας  ώστε οι τεχνικοί μας να σας εξυπηρετούν άμεσα. Από την στιγμή που θα μας δώσετε την άδεια να εισέλθουμε στον υπολογιστή σας, έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε σχεδόν ότι θα κάναμε και αν ήμασταν στο χώρο σας την,  διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ειναι ασφαλής αυτή η μέθοδος;

Σίγουρα αρκετοί θα αισθάνονται ανασφάλεια με αυτή την μέθοδο, φοβούμενοι για τυχόν διαρροή προσωπικών αρχείων

Το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης δεν εγκαθιστά τίποτα μόνιμο στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει οτι αν δεν εκτελέσετε το πρόγραμμα δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
Ακόμα και αν εκτελέσετε το πρόγραμμα, δεν μπορεί ο τεχνικός να συνδεθεί χωρίς του αποκαλύψετε τον τυχαίο κωδικό υποστήριξης (τον οποίο δημιουργεί το πρόγραμμα για το Remote Support κάθε φορά που εκτελείται). Ο κάθε κωδικός δημιουργείτε μόνο για μια συνεδρία.
Καθ' όλη τη διάρκεια της συνδερίας τεχνικής υποστήριξης, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη και οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης επιθυμεί να τερματιστεί η συνεδρία, μπορεί να τη διακόψει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προβλήματα που λύνονται με χρήση απομακρυσμένης υποστήριξης:

    Ρύθμιση του υπολογιστή σας ( registry ), ώστε να ξεκινάει και να λειτουργεί ταχύτερα. Απομάκρυνση ιών και εγκατάσταση antivirus. Αφαίρεση - Κατάργηση κακόβουλων προγραμμάτων (adware/spyware). Εγκατάσταση εφαρμογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email clients). Ανίχνευση και επίλυση προβλημάτων σε οικιακά ή επιχειρησιακά δίκτυα. Ανάκτηση χαμένων κωδικών (password recovery). Αποκλεισμός ενοχλητικών αναδυόμενων μηνυμάτων, αφαίρεση adware / spyware και την εγκατάσταση λογισμικού υποκλοπής.
    Ρύθμιση της ασφαλείας του δικτύου σας.
    Επιδιόρθωση e-mail και των προβλημάτων του λογισμικού. Επιτάχυνση του υπολογιστή σας και επίσης αύξηση την απόδοσής του.

Εγκατάσταση προγράμματοςΓια να ξεκινήσει η διαδικασία τηε τεχνικής υποστήριξης εξ'αποστάσεως, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το δωρεάν ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Download